Prima pagina
Despre noi
Produse
Marci comercializate
Lichidare stoc
Promotii
Harta site
Contact

CATEGORII PRODUSE

Instalatii termice
  Centrale termice
  Automatizari centrale
  Boilere si instante
  Radiatoare
  Sisteme panouri solare
  Pompe de circulatie
  Vase de expansiune
  Incalzire in pardoseala
Instalatii sanitare
  Baterii / Seturi de dus
  Obiecte sanitare
  Hidrofoare
  Pompe de put
  Grupuri de pompare
Instalatii electrice
  Cabluri / Conductori
  Tablouri / Doze
  Intrerupatoare / Prize
Climatizare
  Aparate aer conditionat
  Purificatoare aer
Ventilatie industriala
Cum comand?
Cum fac plata?
Despre livrare
Garantie \ Service
Calcul termic
Programul "Casa verde"
      Drumul nostru incepe in anul 1958, odata cu infiintarea Intreprinderii de Instalatii Montaj Izolatii si continua neintrerupt pana in zilele noastre, unde, structurata in sabloanele unei companii moderne, Soprex I.M.I. S.A. mentine aceleasi valori prioritare.      In anul 1996, Sucursala Vital Instal, furnizor de instalatii termice, sanitare si electrice, ia nastere ca urmare a recunoasterii importantei pe care compania noastra o ofera in piata. Membra a Grupului SOPREX-IMI SA, Vital Instal , reprezinta performanta si “varful de lance” in activitatea de promovare si vanzare a companiei.

      Un plus de calitate si confort in viata Dvs. Acesta este angajamentul nostru pentru calitatea produselor si serviciilor pe care vi le oferim, precum instalatii termice, automatizari centrale si multe altele si reprezinta cheia ce ne deschide calea spre dezvoltarea unor colaborari cu partenerii nostri, bazate pe respect, incredere si performanta.

      Atentia indreptata direct catre dorintele clientilor, o constanta ce ne-a insotit in peste 50 de ani de istorie marcata de numeroase reusite si de adaptarea rapida la conditiile unei piete de instalatii termice, sanitare, electrice si de climatizare in continua schimbare.

      Desprinsa din activitatea de aprovizionare pentru lucrarile intregului Grup, compania noastra s-a axat si pe activitatea de vanzare a echipamentelor pentru: instalatii termice, instalatii sanitare, ventilatie si climatizare, instalatii electrice. Oferim spre vanzare echipamente de inalta performanta, cu marci de prestigiu: centrale termice Viessmann, Ferroli, Remeha, Ariston; sisteme de aer conditionat Daikin; radiatoare de otelVogel & Noot; sisteme de instalatii si incalzire in pardoseala Rehau si Uponor; sisteme de pompare WILO; aparatura electrica marca Legrand; baterii pentru instalatii sanitare marca Grohe, etc.      Experienta acumulata in aceasta lunga perioada ne permite sa avem o perspectiva inovativa asupra pietei din domeniul instalatiilor, sa facem din oferirea solutiilor eficiente si durabile nu o declaratie de intentie ci misiunea noastra reala.

      In paralel, a fost dezvoltata si oferta complementara de servicii: consiliere in alegerea echipamentelor, asigurarea montajelor instalatiilor prin intermediul propriilor echipe, asistenta tehnica, punere in functiune a echipamentelor, service in perioada de garantie si post-garantie, asigurarea transportului instalatiilor termice, sanitare, electrice.

      Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar Grupul SOPREX-I.M.I. este atestat cu sistemul calitatii conform DIN EN ISO 9001:2000, certificat sub nr. 73 100 2133, de catre firma TÜV – CERT – Germania. De asemenea, diverse distinctii primite de-a lungul acestor ani de activitate, ne fac sa fim mandri de ceea ce am realizat si sa ne dorim sa continuam in acelasi ritm si directie de “lucru bine facut” si de orientare catre client.


Siguranta, calitatea, seriozitatea si integritatea ne caracterizeaza.
Va asteptam sa va convingeti!Cosul este gol
Pachet incalzire in pardoseala 100 mp
Pret cu TVA:
114,35 lei
Rata lunara:(detalii)
3,34 lei (60 luni)


Instalarea unei centrale termice
Pentru instalarea unei centrale termice trebuie parcursi urmatorii pasi:

1.Depunerea ...

Reabilitarea termica obligatorie!
In urmatorii opt ani, Romania trebuie sa reabiliteze termic cele 2,9 milioane de apartamente din blocurile...

Soprex IMI S.A. si Hewing Gmbh / Parteneri in RE-IN-RO
Una dintre cele mai calitative tevi multistrat din Europa, produsa in Germania de Hewing va fi prezenta...

Programul Casa Verde 2011
Programul Casa Verde destinat persoanelor fizice a inceput din luna iunie, ideea subventionarii unui...
                                                     
A.N.P.C. | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate
Copyright © Vital Instal 2007. Toate drepturile rezervate

www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul Vital-instal.ro pe ShopMania
Site gazduit de mxhost.ro